Aktuality

Nové sociálne zariadenia v Kaštieli Migazziovcov

poradna

Renovácia sociálnych zariadení kaštieľa, ktoré je sídlom Mestského strediska kultúry a športu (MSKŠ), sa uskutočnila v týchto mesiacoch. Samospráva za práce zaplatila viac ako 50-tisíc eur. 

Pôvodné toalety vo vestibule kaštieľa boli už v nevyhovujúcom stave s viacerými nedostatkami, pre ktoré bolo potrebné zrealizovať rekonštrukciu. „Kaštieľ Migazziovcov je reprezentatívna budova mesta. Sme radi, že tu konečne máme nové sociálne zariadenia, ktoré zodpovedajú charakteru tejto budovy,“ vyjadrila sa riaditeľka MSKŠ Simona Holubová. 

Šlo o komplexnú obnovu. Sú tu nové podlahy, obklady, umývadlá, kabínky, toalety a pisoáre. Samozrejmosťou sú aj toalety  s bezbariérovým prístupom. Okrem toho sa uskutočnila rekonštrukcia vnútornej kanalizácie a vodovodu, osadili sa nové vstupné dvere a interiér bol nanovo vymaľovaný. 

„Celá rekonštrukcia vyšla na sumu 53 699 eur. Hradená bola z rozpočtu mesta,“ dodala Holubová.

Toalety sú k dispozícií pre návštevníkov MSKŠ pri všetkých kultúrnych podujatiach mesta, ktoré sa konajú v kaštieli. K dispozícii sú pri divadelných predstaveniach i počas premietania Kina Tekov. 

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button